Recensioner

Recensioner

Podd och blogg

Perfekt podd att lyssna till på kvällen, väldigt intressant! kommer självklart att följa! Gick själv in i väggen för ca 1,5 år sedan och hade en mycket tung resa och har det fortfarande imellanåt. Har börjat blogga själv om min resa vilket hjälper till mentalt att skriva av sig lite.

Jan

Lyssnare podcast

Att få lyssna till era delningar hjälpte verkligen mig att inte känna mig ensam i att inte orka. Jag hade ingen i min närhet som upplevt samma sak och på riktigt kunde förstå, så därför kändes det som om jag lärde känna er genom podden och insåg att jag inte var ensam.

Sofie

Lyssnare podcast

Tack för er podd. Ni är så modiga och fina som pratar så öppet om det ni upplever. Det gör att jag själv som utmattad får mycket igenkänning. Så skönt att få känna att det jag upplever och mina symtom inte är konstiga eller är en inbillning. En viktig insats ni gör <3

Elvira

Lyssnare podcast

Jättefin och öppen podcast direkt från hjärtat om hur man hittar sin egen väg tillbaka från utmattning. Ett måste för alla med utmattningsproblem. Så fint om vart självkänslan tagit vägen, ångest, att känna sina gränser och hittá balans igen!! Rekommenderas!!

Lisa

Lyssnare podcast

Ni har verkligen genom er podd fått mig att ta mig igenom mitt första år som utmattad. Varje avsnitt är unikt och ger mig stöd, styrka, en känsla av att jag inte är ensam och mest av allt får ni mig att förstå min sjukdom. Jag önskar läkare psykologer och kuratorer skulle tipsa om er podd. Min kurator har fått er podd som tips att ge till andra utmattade.

Helena

Lyssnare podcast

Jag uppskattar mycket att den som berättar får berätta sin historia utan avbrott, då det kan bli väldigt surrigt och pladdrigt i andra poddar. Nu får den som pratar prata till punkt och det är skönt att lyssna. Ungefär som sommar i P1 där någon berättar och man får lyssna.. Jättebra!! Tack för erat genuina arbete och för att ni är ni. <3

Mia

Lyssnare podcast

Recensioner

Onlinegrupper för utmattade

Jag är så tacksam för att jag får träffa dessa fina människor varje vecka! Det är ett stort stöd! Vi delar både glädje och sorg! Vissa veckor sitter vi och skrattar framför skärmen och ibland gråter vi. Vi är en del av varandras liv och hejar på varandra! Att få dela med sig till personer som verkligen förstår gör den stora skillnaden.

Anna

Tidigare deltagare

Hjälp oss genom att lämna en recension!

Skulle du vilja lägga någon minut av din tid till att ge oss en recension? Din recension hjälper oss till att nå ut till ännu fler människor som eventuellt behöver detta stöd. Tack för hjälpen!

LÄMNA RECENSION