Podden

RAKT IN I VÄGGEN

Podcast

Alexander och Jennifer driver idag Sveriges främsta podd inom utmattningssyndrom.

Podden lyfter även upp ämnen som ångest, PTSD, HSP, krav och prestationer med flera. Vi använder en unik och autentisk delningsmetod där vi och poddgästerna låter hjärtat visa vägen.

TIPSA PODDEN

Du kanske vill berätta din story eller vet någon annan modig person?
Vi är tacksamma för tips!

KONTAKTA OSS
HJÄLP PODDEN

Prenumerera, recensera och betygsätt oss på iTunes, eller i din poddapp.
Så att andra vet att vi finns!

LÄMNA RECENSION

RAKT IN I VÄGGEN

Poddavsnitt

93. Att inte hålla tyst

Jennifer berättar en del om det sexuella övergreppet hon har i bagaget. Hon berättar om samtalsgrupper hon testar på, om hur praktiken går och hur måendet svajar. Alexander berättar om[…]

Read more

92. ”Jag känner mig ofta värdelös” – Nikki Isaksson

Prestationsbaserad självkänsla, att inte orka med och att känna sig värdelös har varit väldigt centrala delar i Nikki Isakssons liv. Idag har förståelsen för att vi redan är perfekta precis[…]

Read more

91. “Ser fram emot att inte bara överleva” – Felicia Jakobsson delar

En fasad av välmående präglade Felicias vardag, där ett leende gavs istället för att visa det tuffa som fanns på insidan. Ensam är starkast, tänkte hon ofta. Hon drabbades av[…]

Read more

RAKT IN I VÄGGEN

Podd-Recensioner

Från några lyssnare:

Jättefin och öppen podcast direkt från hjärtat om hur man hittar sin egen väg tillbaka från utmattning. Ett måste för alla med utmattningsproblem. Så fint om vart självkänslan tagit vägen, ångest, att känna sina gränser och hitta balans igen!! Rekommenderas!!

“Laizacare”

iTunes

Ni har verkligen genom er podd fått mig att ta mig igenom mitt första år som utmattad. varje avsnitt är unikt och ger mig stöd, styrka, en känsla av att jag inte är ensam och mest av allt får ni mig att förstå min sjukdom. Jag önskar läkare psykologer och kuratorer skulle tipsa om er podd. Min kurator har fått er podd som tips att ge till andra utmattade. Tack till dig och Alexander. Ni båda har gjort och gör stor skillnad för mig och jag längtar efter varje avsnitt så fort jag lyssnat klart på det nyaste.

Helena

Facebook

Riktigt bra, sårbar och öppen podd. Viktig. Intervjuerna är inte heller alls lika bra som avsnitten då Alexander och Jennifer bara pratar sinsemellan. Det finns så många intervjupoddar men inget som liknar deras egna samtal.

Anonym

Via Itunes

RAKT IN I VÄGGEN

Lyssna via poddapp

Acast

Funkar för alla enheter.

LYSSNA I ACAST

Spotify

Funkar för alla enheter.

LYSSNA I SPOTIFY

Podcaster

Funkar för iphone & apple-enheter.

LYSSNA I PODCASTER
RAKT IN I VÄGGEN

Lyssnare

Poddens lyssnare, lyssningar och nedladdningar ökar nästan för varje månad som går.

För oss, visar detta hur stor denna folksjukdom egentligen är, men också vilket stort behov det finns för denna form av stöttning och igenkänning.

NERLADDNINGAR Februari 2019

KVARTALET OKTOBER-DECEMBER 2018

TOTALT 2018

Kontakta oss

Maila oss:
Följ oss: