57. Utmattningsskolan med Lena Holfve

Lena Holfve driver något som heter utmattningsskolan. Det är en webbkurs i nio steg, som ska hjälpa dig att tillfriskna från utmattning. Det var efter en resa till Indien som hon fick ett helt nytt sätt att se på utmattning och dess orsaker. Hon är i grunden författare och några av hennes senaste böcker summerar en stor del av dagens samtalsämne, vilka är  ”Utmattad – Fri från hjärndimma” och boken ”Mögelförgiftad”.

Jennifer fick förhinder och kunde inte medverka i detta avsnitt.

Vill du veta mer om utmattningsskolan? – klicka här

Lyssna genom:

 

avatar
5 Antal kommentarer
5 Antal svar
0 Följare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentartråden
8 Comment authors
GuimarÄr barn allt, och kravet på svenska studier – Lena HolfveAnn-Charlotte CarlssonLena Holfvepetrea karlsson Recent comment authors
  Prenumerera  
Senaste Äldst
Meddela om
Lillan
Gäst
Lillan

Det blev lite rörigt med tid för tillfrisknande utifrån hur länge ”skolan” funnits. Antalet skadade av mögeltoxiner i Sverige står väl inte riktigt i paritet med det faktiska befolkningsantalet. LH monolog, som inte riktigt stämmer med sanning och verklighet, rent dråpligt! Blev hon verkligen intervjuad? Se upp med att inte låta er luras i allt utlämnand av era liv! ”100% debattförbud vid omröstning i gruppen..” då fanns det väl ingen debatt att rösta ner?
LH är fenomenal på att klippa och klistra till sina alster. Finns inget hon kan kalla eget. Lämna inte ut er!

Lena Holfve
Gäst

Utmattningsskolan har funnits sedan den 27 juli 2016. Det är inte jag utan Folkhälsoinstitutet som slagit fast att 1,7 miljoner svenskar torde ha mögeltoxiner i sig. Debattförbudet beror på att lejonparten har hjärndimma, och vi har haft omröstningar tre gånger och 100% vill ha det kvar. Du tänker på klippen som ligger t.ex här: https://utmattningsskolan.se/vara-resultat/

De klipp som förekommer i böckerna är införda med skribenternas goda minne. Vi har alla ett och samma mål att vända tankbåten från att precis alla skulle lida av psykiska störningar över till en mer fysisk utredningsbas.

Ingela
Gäst
Ingela

Vilken märklig kommentar! Har du egen erfarenhet av utmattningsyndrom eller vill du bara förstöra för en människa som har blivit frisk och nu vill hjälpa andra till detsamma? Vad har du själv för kunskap i ämnet? Du har inte mandat att föra någon annans talan än din egen och dina “varningar” är patetiska. Tror du inte folk kan tänka själva? Du pekar finget åt Lena men tänker inte på att tre fingrar pekar mot dig själv. Du trampar även på de som blivit hjälpta via UMS. Vad ger dig den rätten? Det luktar avund om din kommentar. Patetiskt!

Ann-Sofie Eriksson
Gäst
Ann-Sofie Eriksson

Vad grundar du din upplevelse och oro på Lillan? Vad har du för erfarenhet som får dig att rikta sådana ord. Om du oroas över något verkligt problem som uppstått finns det säkert flera som du kan bolla med. Välkommen med saklig kritik eller oro.

Lena Holfve
Gäst

Det kom inga svar ifrån denna Lilian men jag har just skrivit färdigt en bok, “Parasitfri”, som precis som tidigare böcker, startar upp med en UMS-medlems text. Man måste nog förstå grundtanken inom UMS om man påstår att jag inte kan kalla något för mitt eget. Jag har trots allt skrivit 15 böckerm, 25 000 artiklar, 1000 radiomanus minst, ett Sommar-manus, ingår i en antologi i vår, samt hela kursinnehållet men dessa SKA böcker samt artiklar som produceras innehålla medlemmars berättelser eller som den som nu fick sin story publicerad sa mig då hon läste den färdiga texten; “Äntligen blir… Read more »

Christina
Gäst
Christina

Lillan.
Lena fragar alltid om hon far lov att dela kursdeltagarnas kommentarer. Hon fragar alltid om de/vi vill vara anonyma sa det kanns som dina radslor ar tagna ur det bla.
Debattforbud har vi eftersom vi har hjarndimma o fullt upp med vart tillfrisknande. Jag tycker det ar jattebra.
Utmattningsskolan ar helt frivillig,ingen har blivit tvingad till att delta.

petrea karlsson
Gäst
petrea karlsson

Jag har följt utmattningsskolan sedan starten för två år sedan. Jag har gått från helt utdömd av sjukvården, att jag aldrig någonsin skulle kunna bli frisk, att jag riskerade bli en grönsak på långvården, till att nu vara tillbaka till livet och i arbete 75%
Min läkare är schockad kan jag säga, men väldigt glad för min skull och börjar nu fråga vad jag har gjort för att bli så anmärkningsvärt mycket bättre.
Jag hade varit sjuk i över femton år i svår utmattningssyndrom med alla symtom på me/cfs
Jag är så tacksam Lena Holfve för att du skapade utmattningsskolan.

Guimar
Gäst
Guimar

Hej Jag läst om den behandling idag..jag tänka hjälp till min unga vuxna son

Ann-Charlotte Carlsson
Gäst
Ann-Charlotte Carlsson

Jag läste just Lillans kommentar. Bry dig inte om den, läs vad vi som går i skolan skriver istället! Jag har fått tre utmattningsdiagnoser 2001, 2002 och 2010 men blev sjuk långt innan dess. Jag har alltså varit sjuk i drygt 20 år och har fortsatt vara sjuk trots att jag har: – gått kurs i stresshantering och därefter – regelbundet gör avslappningsövningar mm – promenader, träning mm – ätit SSRI, TRE gånger – KBT, två gånger – ätit de bästa kosttillskott och naturmedel som rekommenderas vid utmattning – och ändå blev jag aldrig frisk, trots att jag var en… Read more »

trackback

[…] Carlsson september 3, 2018 kl. 8:44 f m The following two tabs change content […]

Copy link