149. Lucille Johnsson – Att uppnå livskvalitet

Att bli utmattad kan se ut på väldigt många olika sätt. Vissa återhämtar sig snabbare och vissa långsammare. Och för vissa andra kan det gå så långsamt att fokuset inte längre handlar om att bli frisk i en eventuell framtid, utan att om snarare hitta livskvalitet HÄR och NU. Ja så var fallet för Lucille Johnsson, som bjuder in er till att ta en del av hennes livs-och utmattningsresa i den sista podden för säsong 6.

Lucille Johnsson: I detta avsnitt får ni höra om en kvinna som blev sjuk redan som 25-åring och som antagligen aldrig blir frisk igen. Men den är inte mörk och grå, utan snarare tvärtom! Jag berättar om när jag fick livskvalitet trots sjukdomen och vänder mig till dem med liknande förutsättningar eller som helt enkelt vill lyssna! Självklart får ni även höra om hur mitt liv såg ut innan jag blev sjuk och under olika perioder som sjuk. Välkomna att lyssna!

Jag berättar om när jag fick livskvalitet trots sjukdomen och vänder mig till dem med liknande förutsättningar eller som helt enkelt vill lyssna!

Lucilles Instagram: @lucillejswe 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.