145. Malin Bäckmark – En långsamt sinande brunn

I den första podden för året får ni lyssna och ta del av Malin Bäckmarks utmattningsresa. Hon beskriver sin medverkan med följande ord: 

Malin: Jag visste redan som ung att jag ville bli mamma. Jag fick kämpa länge för att bli det och sedan blev jag inte den mamma jag ville vara. Vad var det som hände, hur blev det så?

Malin hörde sig själv säga ”Det viktigaste är barnen” och ”Barnen går först” men kände att hon inte levde upp till det. Efter att i flera år strävat efter att bli någon på jobbet hade hon fastnat i prestationsfällan. Trots att hon själv upplevde att hon presterade sämre och sämre, både i sin professionella roll och i sin roll som mamma och hustru, så kunde hon inte stanna upp utan försökte bara mer och mer tills det slut inte gick längre.

I det här podd-avsnittet beskriver Malin några av de faktorer och händelser som hon tror bidrog till hennes utmattning och kort om tiden från det att hon blev sjukskriven.

Idag är Malin diplomerad Avspännings- och Stresspedagog med kognitiv inriktning och hjälper företag och privatpersoner att hitta ett hälsofrämjande (själv)ledarskap och att hantera stress innan det slutar i sjukdom. Hon driver företaget CoStrong som erbjuder föreläsningar, utbildningar och coaching. Vill ni ha inspiration och mer information kan ni besöka hennes konto på Instagram @Stresskonsulten_costrong eller hennes Facebook-sida CoStrong.

Jag visste redan som ung att jag ville bli mamma. Jag fick kämpa länge för att bli det och sedan blev jag inte den mamma jag ville vara.

 Följ Malin:

  • Facebook: CoStrong
  • Instagram: @stresskonsulten_costrong
  • Vill du ta kontakt med Malin kan du maila malin@costrong.se
  • Vill du boka en tid med Malin kan du göra det på Boka Direkt

 


  • Musik av: Artisten och låtskrivaren Oliver Ganslandt. Låtar: (01) As we find our way & (02) The River.
  • Följ Oliver Ganslandt:  Spotify  Youtube


 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.