140. Carolin Asterhed – Jag trodde att jag hade blivit galen

I det sista avsnittet innan sommaruppehållet delar Carolin Asterhed sin historia. Carolin är podcastansvarig för Rakt in i väggen och med detta avsnitt hoppas vi att ni ska få lära känna henne lite bättre. Vi är tillbaka igen i augusti. Trevlig sommar önskar hela Rakt in i väggen-teamet! 

”2017 var året då min kropp sa stopp. Jag förstod att något var fel, men jag förstod inte vad eller varför. Alla år av stress, oro, prestationsångest och fullbokade scheman gjorde att min kropp tillslut sa ifrån och gav mig starka signaler på att jag inte mådde bra. I det här avsnittet berättar jag om mina upplevelser av utmattningsdepression, dödsångest, panikattacker, starka fysiska symtom, om sorg och om död. Jag berättar också om vad som fått mig att sakta, sakta må lite bättre och hoppet inför framtiden.”

Tack för att ni lyssnar! 

Carolin

 

Vill du kontakta Carolin efter hennes delning, eller vill du vara med och dela din berättelse hos oss via podcast eller blogg? Kontakta carolin@raktinivaggen.se

Du finner dagens avsnitt i mediaspelaren nedanför men också på följande länk om du vill lyssna i en app: https://link.chtbl.com/Raktinivaggen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.