116. “Jag omfamnar alla känslor” – Felizia Uggla

Felizia Uggla försökte hitta sig själv samtidigt som hon ständigt gjorde allt för att leva upp till samhällets idealbild av en ung kvinna. En ekvation som skulle visa sig vara omöjlig och som istället resulterade i utmattningsdepression, där hon tvingades omvärdera både sig själv och sitt liv. ”Jag brukar säga att min utmattningsdepression är både det bästa och värsta som hänt mig. Det bästa för att jag nu äntligen lever för mig själv med mina värderingar och drömmar, men också det värsta för att det var en period kantad av fruktansvärd ångest.” Vi önskar er en varm lyssning! Stöd vår podd genom att swisha till följande nummer: 123 485 88 33  Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥ Insta:@feliziauggla

Lyssna genom:

Spotify
Podcaster

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link