107. ”Drömde om att fly till en öde ö” – Ariana Mielli

Ariana beskriver sin medverkan med dessa ord: – Jag hade hört om utbrändhet med tänkte aldrig tanken att jag skulle kunna bli drabbad någonsin. Stress, det var absolut inte någon farligt, bara någonting som gör att vi presterar bättre. Att stressen skulle ta mig på sängen och få mig att må så dåligt hade ja inte ens föreställt mig i den värsta mardrömmen jag kunde ha. Därför tycker jag att det är väldigt viktigt att vi prata mer öppet om det, upplysa den här ”dolda”sjukdomen som inte syns utifrån. Jag arbetar som lärare som är ett roligt men mycket krävande jobb med flera bollar i luften men lyckades komma tillbaka genom att ha fått professionell hjälp. Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥ Insta:@ariana_rora

Lyssna genom:

Spotify
Podcaster

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link